Om oss

Joanna og Camilla

Vil du vite mer om oss?

Duo Regnskap AS

Duo Regnskap AS er din pålitelige partner for skreddersydde regnskapstjenester. Med vår ekspertise og dedikasjon tilbyr vi omfattende regnskapsløsninger for både norske og polske kunder.

Vi har lang erfaring innen regnskapsfaget og er spesialisert på å betjene et mangfold av kunder fra ulike bakgrunner og bransjer. Vi forstår de unike behovene og kravene til både norske og polske bedrifter, og vi er dedikert til å levere tjenester av høy kvalitet som samsvarer med lokale forskrifter og standarder.

Det er verdt å merke seg at vårt samarbeid ikke er nytt – vi har en historie sammen som strekker seg over 11 år.

Enten du trenger hjelp med bokføring, lønnsadministrasjon, årsoppgjør eller andre regnskapsrelaterte tjenester, kan du stole på at vi gjør vårt beste.

Joanna Antonsen

Joanna kommer fra Polen. Hun har høyere utdanning fra Polen og mastergrad godkjent fult ut i Norge. Fullførte utdanning som regnskapsfører på Handelskolen BI i Oslo og fikk sin autorisasjon i 2011. Har jobbet i Norge innen regnskap siden 2007. Fører regnskap både for norske og polske kunder.
Camilla fullførte utdanningen Bachelor i økonomi og ledelse på NKI og fikk sin autorisasjon i 2015. Hun har jobbet innen regnskap siden 2009.

Lurer du på noe? Kontakt oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle